Måndag
Sen har vi kört på storbak idag, vi har bakat semlor (som vi misslyckades med), vi har bakat chokladfondant (som ingen tyckte om då dom var påtok för maffiga), men dom var fina, krämiga och saftiga, bara något äckliga... och vi har bakat maränger (som vi inte har smakat på ännu), vad kan man säga? Det är kul att baka men vi får nog motvilligt erkänna att vi inte var några naturbegåvningar med semlorna, vi kom fram till att det var som frallor med mandelmassa och grädde... Men jag gillar frallor, kan äta mandelmassa och jag gillar grädde, så hur kam fet vara äckligt liksom? Det var inte äckligt, men det var ju inte semlor heller.
Meeeen, det är dom finaste och absolut godaste semlorna vi någonsin gjort, visserligen dom enda, men ändå.
Dessutom glädjen med att fika sitter ju inte i bakverken utan i personen man får avnjuta bakverket med, och sällskapet var minsann bara en massa 10 poängare!
